Pàgines

dimecres, 9 de març del 2011

Lasalle...Batalla de Maiden 1806

Divendres pasat es va fer la Batalla de Maiden de 1806 entre francesos i Anglesos en les costes de Napols.....es va fer dos cops la mateixa.



La primera batalla entre J.C Cebrian (Francès) i Victor (Anglès)va ser una derrota dels Anglesos , controlats per els francesos en tot moment, aguantant les carregues a la bayoneta dels casaques vermells......recorda que aquesta batalla els anglesos van fer fora al francesos de les colines...uns dies més tard van haber de retirar-se a Sicilia per el contraatac francès...pero aquesta es la historia!!!

La segona Batalla els francesos (Juan,Jaime,Eustaqui) contra els Anglesos (Josep,Jordi,Manel), van tornar a guanya els francesos aquet cop a la bayoneta..al principi els anglesos gracies al seu foc controlaben el combat, pero els francesos van carregar i van destroçar totalment el ala dreta dels anglesos i més tard el centre......gran victoria francesa celebrada amb molta cerveça.......






























Generals francesos celebrant la victoria amb el general anglès mirant incredul!

















Bagaje Frances

















inici partida

















Generals Francesos

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hehehe fue genial la partida!

Vaya cara de demonios tenemos juan y yo en la en la primera que salimos!hasta salimos con los ojos rojos!

HK ha dit...

Los franceses tenian una juerga en el cuerpo .... ¡¡¡Vaya panda!!!

Anònim ha dit...

Si hubieran hecho control antidoping, hubieran descalificado a los generales franceses... Pero hacian honor al sobrenombre de su general.... Era el "ejercito de Pepe botella"
José

Anònim ha dit...

Menudos ingleses remilgados... se frotaban las manos por cargarse tres cañoncitos jejejeje. A los franceses nos sobran cañones y huevos jejej. Unas birras, actitud y a la carga!